Snorkelopleiding jeugd.

Snorkelen is zwemmen met je gezicht in het water waarbij je gebruik maakt van een duikbril en een snorkel, zodat je kunt blijven ademen zonder je gezicht uit het water te tillen. Ook gebruik je aan je voeten vinnen om je gemakkelijk door het water te kunnen voortbewegen. Bij Scuba-Go kun je met snorkel les beginnen als je een zwemdiploma B hebt.

Je hebt dan de mogelijkheid om een aantal snorkeldiploma’s te halen. De tijd dat je voor een diploma bezig bent is afhankelijk van je vorderingen. Tijdens de les krijg je een stukje conditietraining en techniek om alle aspecten van het snorkelen onder de knie te krijgen. Tevens kun je deze snorkellessen gebruiken als voorbereiding op het duiken. Bij dit alles word je begeleid door enthousiaste instructeurs en trainers.

Het maakt niet uit hoe lang je erover doet, het gaat naast iets leren tenslotte ook om ontspanning en plezier. Tijdens onze trainingen verrassen we je ook met allerlei leuke extra activiteiten.

De wekelijks lessen zijn op zondagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur. Onze lessen worden gegeven in zwembad De Wetering in Houten. Het is mogelijk om op elk gewenst moment te starten met je opleiding.

Nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over weten of een keer komen kijken? Kom gerust vrijblijvend langs op zondagmiddag of neem contact met ons op.