Wie en wat is Scuba-Go! duikteam?

Scuba-Go! duikteam is in 2004 opgericht om te kunnen voorzien in opleidingen voor NOB cursussen. Vanaf die tijd is er een groot aantal cursisten in opleiding geweest voor de diverse NOB opleidingen.

In september zijn de activiteiten uitgebreid met het verzorgen van kinder snorkel- en duikfeestjes. Deze worden in zwembad De Wetering in Houten verzorgd in samenwerking met Optisport Houten. Met een team goed opgeleide vrijwilligers worden deze feestjes elke zaterdag en zondag tot een succes gemaakt.

In oktober 2014 is Scuba-Go! duikteam gestart met opleidingen in zwembad De Wetering, op zondagen van 16.00 tot 17.30. Ook zijn de opleidingsmogelijkheden uitgebreid. Voor kinderen vanaf 7 jaar vinden er snorkelopleidingen plaats. Voor kinderen vanaf 12 jaar is er ook de mogelijkheid tot perslucht duiken.

In oktober 2018 is Scuba-Go! begonnen met het lesgeven aan zeemeerminnen. Een nieuwe sport waarbij snorkelen en freediving samen komen op leuke en creatieve wijze.

Scuba-Go! duikteam staat voor flexibele opleidingen waarbij veiligheid en plezier voorop staan. Wij realiseren dit met een goed opgeleid team van vrijwilligers die ook zelf regelmatig scholing krijgen.