Persluchtduiken

Voor wie is duiken geschikt?

Duiken is geschikt voor iedereen die kan zwemmen en zich wel eens afgevraagd heeft. Wat bevindt er zich onder mij’ of hoe diep zou het zijn’ Als je wat langer met het hoofd onderwater wilt blijven is een snorkel en bril al een mooi begin. Hierdoor krijg je er een wereld bij. Met een duikpak en een persluchtfles wordt deze wereld verder vergroot.

De perslucht jeugd duikopleiding.

Tijdens de duikopleiding bij Scuba-go worden op zondagmiddag in het zwembad de fijne kneepjes van het duiken geleerd. Dit gebeurt in kleine overzichtelijke stappen. In groepjes van twee duikers ga je samen met je trainer de bodem van het zwembad opzoeken. Eerst op een kleine twee meter maar later ook dieper. Tijdens deze trainingen zijn er meetpunten waarbij je vaardigheden getest worden. Slaag je voor deze testen dan ontvang je een brevet. Wij hebben een drietal brevetten welke elkaar in moeilijkheidsgraad opvolgen. Tijdens onze trainingen verrassen we je ook met allerlei leuke extra activiteiten.

Om mee te doen aan de trainingen beschik je zelf over duikvinnen en een passende duikbril. Heb je deze niet dan kunnen wij je uiteraard uitgebreid adviseren over de aanschaf hiervan. Scuba-go zorgt ervoor dat je verder van alle materialen voorzien wordt om te kunnen duiken zoals een trimvest, een ademautomaat en een perslucht fles.

Om te kunnen starten met een perslucht duikopleiding dien je minimaal 10 jaar oud te zijn en minimaal beschikken over zwemdiploma A en B.

Vervolgopleidingen duiken.

Ook de vervolgopleidingen/modules worden door Scuba-go georganiseerd en verzorgd. Wij voorzien in PADI en N.O.B. duikopleidingen, gegeven door onze gekwalificeerde duikinstructeurs.

Wat is mogelijk om te halen?

Bij Scuba-go kun je na een medische keuring bijna alle brevetten en modules halen die door PADI en N.O.B. worden gegeven. De bedoeling van de cursussen is dat iemand plezier heeft onder water en veilig kan genieten van wat de onderwaterwereld te bieden heeft.

Wanneer kan ik beginnen?

Starten met je opleiding kan op ieder moment. Vul het inschrijfformulier in en wij nemen contact met je op. Heb je liever eerst persoonlijk contact dan kun je op zondagmiddag tussen 16.00 en 17.30 uur altijd binnen lopen in het zwembad, ook kun je via de mail contact met ons opnemen.


Scroll to Top