Scuba-Go duiksport op maat

Scuba-go heeft een ruim aanbod aan opleidingen van zowel PADI als NOB, maar ook opleidingen voor de jeugd.

Heeft u altijd al willen ervaren hoe het is om onderwater te zijn, en hoe het onderwaterleven eruit ziet? Dan is duiken echt iets voor u. Misschien vindt u het wel net zo leuk om te leren hoe u goed kunt snorkelen dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Instromen bij Scuba-Go kan op elke gewenst moment. Wilt u meer weten over ons aanbod neem dan contact met ons op via het contactformulier, of surf verder op de site kijk bij de menuknop algemeen en dan tarieven om te zien wat wij u kunnen bieden.

Inschrijven kan natuurlijk ook dit doe je via het inschrijfformulier en deze vindt je ook op onze site.

Als je jezelf hebt ingeschreven als lid van Scuba-go duikteam ontvang je van onze ledenadministratie zo snel mogelijk bericht zodat je kunt starten met je nieuwe hobby.

Graag zien we je dan op zondag in het zwembad om 16.00 de les start om 16.15. en duurt tot 17.00 uur

Tot dan! Scuba-go duikteam Houten

Ben je net jarig geweest of misschien ben je dat binnenkort en wil je iets echt origineels doen met je vriendjes en vriendinnetjes.

Scuba-Go bied je de mogelijkheid om op zaterdag of zondag je feest te komen vieren, en gezellig samen te duiken of snorkelen in zwembad De Wetering te Houten.

Samen met onze begeleiders daal je af naar de bodem van het zwembad, of leren we je op een speelse wijze de fijne kneepjes van het snorkelen.

Er zijn verschillende arrangementen welke u kunt bekijken in het mapje kinderfeestjes daar vind u onze folder. Reserveren doe je bij zwembad De Wetering door contact op te nemen via 030-6346664.

Hopelijk zien we je binnenkort in het zwembad.

Beste leden,

Elke zondag treft u aan de tafel in de hal van het zwembad een van onze gastvrouwen of heren aan. Zij houden voor ons bij wie er aanwezig of afwezig zijn gedurende het seizoen.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen, dan kunt u voor het afmelden ons telefonisch bereiken op 06-19593160 .

Dit kan op:

Vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag van 19.00 uur tot 21.00 uur

Zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur

Indien u niet persoonlijk te woord gestaan kunt worden vragen wij u onze voicemail in te spreken. Meer informatie vindt u op onze website.

Met vriendelijke groet,

Opleidingsteam Scuba-Go duikteam


Scroll to Top